Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Заарештовано чоловіка, який підозрюється у зухвалому розбійному нападі на магазин

За клопотанням Красноармійської місцевої прокуратури місцевому мешканцю, підозрюваному у розбійному нападі на магазин, обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
За даними слідства, 30 жовтня 2019 року, приблизно о 22:00, 21-річний чоловік, одягнений у шапку, сонцезахисні окуляри та на пів обличчя замотаний шарфом, зайшов до  магазину у м. Селидове та почав погрожувати продавчині предметом, зовні схожим на пістолет. На вимагання віддати йому грошові кошти жінка відмовила, після чого зловмисник дістав з кишені куртки газовий балончик та розпилив його в обличчя потерпілої.
 
Скориставшись моментом, поки жінка розгублена, чоловік штовхнув її на коробки, що знаходились позаду неї, та, схопивши до рук її власну сумку з грошовими коштами на суму 1 500 грн, з місця злочину втік.
 
Наразі чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, поєднаного з проникненням у інше приміщення) КК України.
 
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1785