Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2019

ДТП з одним загиблим та трьома травмованими: водія відправлено за грати

26 листопада 2019 року Краматорський міський суд задовольнив клопотання прокуратури Донецької області щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою мешканцю м. Слов’янська, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо воно спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
У ході першочергових слідчих дій встановлено, що 24 листопада 2019 року, приблизно о 04:15, 23-річний водій автомобіля “Volkswagen-Touareg”, рухаючись по одній із вулиць м. Слов’янська з перевищенням швидкості, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем “Opel-Vivaro”, який рухався у попутному напрямку.
 
Внаслідок ДТП 45-річний пасажир автомобіля “Opel-Vivaro” загинув на місці, а 33-річний водій та трьох його пасажирів – чоловіків 54 і 59 років та 54-річну жінку госпіталізовано до міської лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Водій “Volkswagen-Touareg” з місця скоєння ДТП утік, проте цього ж дня був затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України. На момент затримання чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.
 
До завершення слідства підозрюваний перебуватиме за гратами.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2052