Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2019

Били та знімали на камеру: обрано міри запобіжного заходу чотирьом підліткам, які підозрюються у жорстокому побитті двох чоловіків

За клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури підліткам, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом) КК України, обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.
 
За даними слідства, 30 листопада 2019 року, приблизно о 18:00, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, четверо мешканців м. Білицьке віком 14-15 років, увійшли через незачинені двері до однієї з квартир, та побачивши у кімнаті двох чоловіків, троє з нападників завдали їм численних ударів руками, ногами, пательнею і металевим ковшем по голові та усьому тілу. У перервах між побиттям негідники обливали своїх жертв холодною водою, після чого знову били, а четвертий спільник знімав процес на камеру мобільного телефону.
 
Наразі підліткам повідомлено про підозру. Досудове розслідування триває.
 
 
                                                          Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2238