Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2019

Підозрюваних у намаганні розстріляти трьох людей в іномарці взято під варту

За погодженням з Красноармійською місцевою прокуратурою двом молодикам 20 та 25 років повідомлено про підозру у скоєнні замаху на умисне вбивство трьох осіб у м. Покровську.
 
За клопотаннями Красноармійської місцевої прокуратури підозрюваних взято під варту.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 грудня 2019 року, близько 16:20, молоді люди, старший з яких вже має за плечима судимість за умисне вбивство, під’їхали на автомобілі марки «ВАЗ-21015» до одного з житлових будинків, де побачили знайомого чоловіка, який разом з дружиною та братом їхав у зустрічному напрямку в автомобілі «BMW».
 
Керуючись мотивом довготривалих неприязних стосунків між своїми сім’ями та родиною власника іномарки, чоловіки вийшли з автівки та, використовуючи вогнепальну зброю, умисно здійснили не менше чотирьох прицільних пострілів  у бік вказаного автомобіля. Водій «BMW» прискорив рух, що запобігло спланованому розстрілу його та його пасажирів.   
 
Дії стрілків кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1682