Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2019

Прокуратура наполягатиме на поверненні під варту підозрюваного в умисному вбивстві

Прокуратура Донецької області не погоджується з ухвалою Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя, якою підозрюваному у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 
Нагадаємо, 1 листопада 2019 року, близько 15:00, 31-річний водій автомобіля «Audi Q7», рухаючись однією з автомагістралей у Лівобережному районі м. Маріуполя, побачив, як перед його автомобілем пішохід перебігає проїжджу частину у невстановленому місці.
 
Різко зупинивши автівку, водій вийшов з салону, щоб висловити невдоволеність діями порушника Правил дорожнього руху. У ході виниклої між ними сварки пішохід дістав з кишені ножа та вдарив ним опонента у грудну клітину, після чого з місця події зник, а поранений, намагаючись самостійно дістатись до лікарів, сів за кермо, але через деякий час помер, а його авто врізалось у дерево.
 
4 листопада за клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, однак після завершення цього строку суд вказаний захід змінив – за цих підстав прокуратура готує апеляційну скаргу, у якій вимагатиме взяття вказаної особи під варту.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1661