Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2019

Правоохоронними органами Донеччини припинено діяльність грального бізнесу

Спільними зусиллями правоохоронних органів Донеччини 20 грудня 2019 року припинено незаконну діяльність 11 гральних закладів, які діяли на території регіону. Ще 217 подібних закладів припинили свою діяльність самостійно.
 
Крім цього, в рамках проведення досудових розслідувань кримінальних проваджень щодо незаконної діяльності гральних закладів проведено санкціоновані обшуки під час яких виявлено та вилучено грошові кошти, отримані від протиправної діяльності, гральні автомати, комп’ютерну техніку, столи для гри у покер, рулетки та інше гральне обладнання.
 
Завдяки злагодженій співпраці з органами місцевого самоврядування демонтовано усі рекламні вивіски в установах, які здійснювали незаконний гральний бізнес під виглядом державних лотерей.
 
Прокуратурою області постійно вживаються заходи з координації дій територіальних підрозділів правоохоронних органів щодо протидії гральному бізнесу та організовано системну роботу спільних міжвідомчих груп. Так, щодня на території Донеччини працюють понад 40 мобільних груп з виявлення і документування протиправної діяльності гральних закладів, до складу яких входять працівники ГУНП та ГУ ДФС в Донецькій області.
 
Просимо надавати інформацію стосовно діяльності таких закладів цілодобово до чергової частини прокуратури області за номером телефону: (0629) 54-10-29  або звертатись до інших правоохоронних органів Донеччини. Отриману інформацію буде обов’язково перевірено, а діям власників закладів надано правову оцінку згідно з діючим законодавством України.
 
Примітка: вищевказані заходи проводяться на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2019 року №1325-р про протидію гральному бізнесу.

кількість переглядів: 2680