Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2020

За влаштування сімейних конфліктів багатодітному батькові загрожує до 3 років позбавлення волі

За процесуального керівництва Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 390-1 (невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходження програми для кривдників) КК України стосовно місцевого мешканця, який є батьком 12 дітей, 10 з яких є неповнолітніми.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у січні 2020 року чоловік, знаходячись за місцем мешкання, у ході сварки завдав 20-річній доньці кілька ударів руками та дерев’яним брусом. Внаслідок батьківського «виховання» дівчина отримала гематоми голови та крововиливи плеча і передпліччя.
 
Суд ухвалив рішення про тимчасове обмеження прав чоловіка строком на 2 місяці із забороною перебувати у місці спільного проживання з потерпілою. Проте зловмисник, умисно не виконуючи та оскаржуючи обмежувальний припис, продовжував проживати у будинку та систематично влаштовував конфлікти з дітьми і колишньою дружиною, через що остання декілька разів зверталась до поліції.
 
Наразі 2 обвинувальні акти скеровано до суду. За санкціями статей багатодітному батькові загрожує до 3 років за гратами.  
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1642