Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2020

Прокурор Донецької області вшанував пам’ять загиблих під час звільнення міст на півночі Донеччини

 
 
Сьогодні, 5 липня 2020 року, у м. Краматорську та м. Слов’янську прокурор Донецької  області Євген Білоусов вшанував пам'ять загиблих під час звільнення міст, що розташовані на півночі Донеччини.
 
         
 
Участь у заході взяли Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, командувач ООС Володимир Кравченко, начальник ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях Володимир Петриченко, а також начальник ГУ НП в Донецькій області Микола Семенишин.
 
         
 
 
«Сьогодні ми згадуємо події шестирічної давнини, коли Збройні Сили України відтіснили ворога та звільнили українські міста від загарбників. У той день, на півночі Донеччини знову замайоріли жовто-блакитні прапори.  І наразі, від себе, ми робимо усе можливе, щоб винні у загибелі патріотів та звичайних українців, які ціною власного життя боронили кордони нашої держави понесли відповідне покарання» - зазначив прокурор Донецької області. 
 
         
 
Делегація поклала квіти до меморіальних комплексів загиблим учасникам АТО на горі Карачун і на трасі Краматорськ – Слов’янськ та вшанувала пам'ять полеглих хвилиною мовчання.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1470