Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2020

На Донеччині викрито наркоділка, який розповсюджував амфетамін та психотропні речовини шляхом «закладок»


За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими слідчого Управління спільно із співробітниками Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції України в Донецькій області викрито мешканця м. Маріуполя, який незаконно збував наркотичні засоби та психотропні речовин через мережу Інтернет (ч. 1 ст. 307 КК Україна).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік на території міста шляхом розкладання «закладок» збував покупцям психоактивну речовину PVP, амфетамін та так звані «спайси». Свою «продукцію» маріуполець рекламував шляхом написання на стінах міських будівель певних електронних адрес.
 
Під час одержання в одному з поштових відділень чергової посилки з наркотичними та психотропними засобами для їх подальшого збуту наркоділка викрито.
 
Наразі вилучену посилку зі 150 згортками розфасованої наркотичної та психотропної речовин вилучено та направлено для проведення експертизи, за результатами якої буде вирішено питання щодо повідомлення чоловіку про підозру.
 
Досудове розслідування триває, встановлюється коло осіб, причетних до вчинення злочину.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1550