Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2020

Посадовій особі Краматорської міської ради повідомлено про підозру у службовій недбалості, яка коштувала бюджету понад 21 млн грн

За процесуального керівництва Краматорської місцевої прокуратури повідомлено про підозру службовій особі одного із структурних підрозділів Краматорської міської ради у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, якщо вона спричинила тяжкі наслідки) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у жовтні 2018 року між Краматорською міською радою та акціонерним товариством укладено договір на виконання робіт з реконструкції будівель комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2 м. Краматорськ» загальною вартістю понад 75 млн грн.
 
Начальник одного із управлінь міської ради, достовірно знаючи, що підрядником ремонтні роботи не виконано, не вжив всіх передбачених законодавством заходів щодо отримання страхового відшкодування за перерахований авансовий платіж.
 
В результаті недбалого ставлення посадової особи до своїх службових обов’язків державі спричинено шкоду у сумі  21  249 200 грн.
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1251