Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2020

У прокуратурі обговорили механізми щодо зменшення ДТП в області

19 листопада 2020 року у приміщенні обласної прокуратури відбулася оперативна нарада представників правоохоронних органів регіону щодо стану запобігання та протидії дорожньо-транспортним пригодам на території Донеччини.
 
          
 
Участь в обговоренні взяли виконувач обов’язків керівника Донецької обласної прокуратури Євген Білоусов, його заступник Сергій Заєць, начальник ГУ НП в Донецькій області Микола Семенишин, заступник міського голови Маріуполя Аркадій Мєшков, а також керівники управлінь та відділів обласної та місцевих прокуратур, представники управління превентивної діяльності ГУ НП, патрульної поліції, Служби автомобільних доріг та Донецької обласної державної адміністрації.
 
         
 
Відкриваючи нараду, Євген Білоусов зазначив, що у 2020 році в області на 11% зросла кількість дорожньо-транспортних пригод у порівняні з аналогічним періодом минулого року.
 
«Загалом, у регіоні відбулось 3160 аварій, з яких кожна четверта – з постраждалими. Така сумна статистика свідчить про погіршення обстановки на дорогах області та вимагає від нас вжиття невідкладних організаційно-практичних заходів», - підкреслив в. о. керівника Донецької обласної прокуратури.
 
Учасники наради обговорили основні проблемні питання та визначили механізми, які мають зменшити кількість ДТП на Донеччині. Зокрема, мова йшла про проведення профілактичних заходів із водіями щодо дотримання ПДР, встановлення сучасних дорожніх знаків, світлофорів, розмітки автошляхів міського та обласного значення, а також ремонту доріг.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1382