Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2020

На Донеччині викрито підпільний цех з виготовлення товарів ветеринарного походження сумнівної якості (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури співробітниками слідчого управління за оперативного супроводу управління кримінального розшуку ГУ НП в Донецькій області викрито підпільних цех з виготовлення підроблених товарів ветеринарного призначення.
 
    
 
У рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, або інше умисне порушення права на ці об'єкти, що вчинено групою осіб, якщо вони завдали матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) КК України у м. Маріуполі проведено ряд санкціонованих слідчим суддею обшуків.
 
    
За місцями проживання фігурантів, місцях виготовлення і розфасовки лікарських препаратів, а також інших засобів для тварин виявлено та вилучено понад 100 ящиків підробленої продукції, пакування до неї, обладнання на якому виготовлявся контрафакт, документацію і «чорнові записи» протиправної діяльності.
 
Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння вказаного злочину та сума завданих збитків.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1131