Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2021

На Донеччині прокуратура закликає громадян долучитись до збору доказів щодо злочинів, вчинених в «Ізоляції»

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного утримання цивільних осіб та військовослужбовців ЗСУ у «в’язниці МГБ ДНР», розташованій на території ПрАТ «Ізоляція» у м. Донецьку.  
 
Наразі слідчими Головного управління Національної поліції в Донецькій області триває збір доказів. Вже встановлено та допитано двадцять дев’ять потерпілих. Крім того, у жовтні 2020 року заочно повідомлено про підозру керівнику підпільної в’язниці «Ізоляція» за вчинення низки кримінальних правопорушень, серед яких порушення законів та звичаїв війни та торгівля людьми.
 
Для проведення повного та всебічного досудового розслідування, встановлення  обставин та причетних до скоєння вказаних злочинів осіб, просимо всіх, хто володіє інформацією про умови тримання у цій «в’язниці», правопорушників, які здійснювали керівництво та працювали у її складі, повідомляти про вказані факти обласну прокуратуру або органи поліції.
 
Матеріали можна надсилати до Донецької обласної прокуратури за адресою: Донецька область, вул. Університетська, 6, на електронну пошту: [email protected].
 
Уся надана громадянами інформація є абсолютно конфіденційною та оприлюдненню не підлягає.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 
 
 

кількість переглядів: 1828