Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2021

На Донеччині прокуратура з’ясовує обставини побиття 14-річної дівчини

За процесуального керівництва Бахмутської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження щодо побоїв та мордування неповнолітньої мешканки м. Торецька (ч. 2 ст. 126 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 4 квітня 2021 року 14-річна школярка разом із подругами запросила до водоймища свою однокласницю, на яку тримала особисту образу.
 
Спочатку дівчата ображали потерпілу, а після - спричинили їй тілесні ушкодження та змусили купатися оголеною у водоймищі. В результаті вказаних дій дівчина отримала забійні рани обличчя та голови.
 
Свої дії правопорушниці знімали на камеру мобільного телефону та викладали матеріали в соціальні мережі, проте в подальшому видалили.
 
Наразі досудове розслідування триває. Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, встановлюються всі обставини події, свідки та особи, причетні до скоєного кримінального правопорушення.
 
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1511