Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2021

Керівництвом Донецької обласної прокуратури здійснено особистий прийом в’язнів у ДУ «Приазовська виправна колонія (№ 107)» (ФОТО)

Заступник керівника Донецької обласної прокуратури Вікторія Ткачук та  співробітники відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації відвідали ДУ «Приазовська виправна колонія (№ 107)», у якій наразі відбувають покарання 105 засуджених.
 
    
 
 
Під час візиту Вікторія Ткачук провела нараду з керівництвом колонії, у ході якої підіймались найбільш актуальні проблемні питання, що виникають у повсякденній роботі.
 
    
 
 
Зокрема, обговорили стан додержання конституційних прав засуджених – реалізації права на працю, своєчасної та належної медичної допомоги, а також необхідності вжиття вичерпних заходів з недопущення поширення в установі COVID-19.
 
Крім того, заступник керівника обласної прокуратури здійснила особистий прийом засуджених, які утримуються у виправній колонії, а їх звернення взяла на особистий контроль.
 
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1167