Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

У Маріуполі примусово лікуватимуть чоловіка, який захопив заручників у відділенні банку

За клопотанням Лівобережної окружної прокуратури судом постановлено ухвалу про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 31-річного чоловіка, який захопив заручників з метою спонукання службової особи до вчинення будь-якої дії, які були поєднанні з погрозою знищення людей (ч. 2 ст. 147 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2020 року чоловік увійшов до приміщення відділення банку, розташованого у Лівобережному районі м. Маріуполя, утримуючи в одній руці ніж, а в іншій картону коробку, нібито з вибуховим пристроєм.
 
Правопорушник захопив у заручники працівників банківської установи та вимагав викликати службових осіб Національної поліції, погрожуючи знищити людей та підірвати приміщення.
 
Після затримання та арешту, зловмиснику було призначено амбулаторну судово-психіатричну експертизу, за висновками якої прокуратура звернулась до суду із клопотанням про необхідність застосування примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з наданням психіатричної допомоги з посиленим наглядом.  
 
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1115