Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2021

Чоловіка та жінку засуджено за зухвалий розбійний напад на мешканця Краматорська

За публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Краматорська окружна прокуратура, 40-річному чоловіку та 29-річній жінці винесено обвинувальний вирок за скоєння розбійного нападу, поєднаного із застосуванням  насильства, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 КК України).
 
Нагадаємо, ввечері 19 травня 2019 року, мешканець Краматорська познайомився на вулиці з чоловіком та жінкою, яких після сумісного розпивання спиртних напоїв запросив до себе додому. Під час застілля між гостями і власником квартири, начебто на ґрунті ревнощів, виникла сварка. Гості нанесли хазяїну численних ударів руками і ногами по голові і тулубу, спричинивши переломи трьох ребер та пневмоторакс.
 
З метою залякування жертви, нападники приставили до його шиї кухонний ніж та заволоділи майном, а саме - двома фотоапаратами, відеокамерою, мобільним телефоном, банківською карткою та з місця злочину втекли.
 
За вироком суду, жінці призначено покарання у вигляді 8 років 5 місяців, а її спільнику – 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 962