Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2021

Тютюн на 1,6 млн грн - у Краматорську викрито канал збуту контрафактних цигарок (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури чоловіка викрито у зберіганні та збуті тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку (ч. 1 ст. 199 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 40-річний мешканець м. Краматорська зберігав з метою збуту у складських приміщеннях, які знаходяться у його використанні, тютюнові вироби відомих марок з підробленими марками акцизного податку з метою подальшого збуту у торгівельних об’єктах Донецької області.
 
    
 
У ході проведених санкціонованих слідчим суддею обшуків, у складських приміщеннях виявлено та вилучено близько 40 тисяч пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку України з ознаками підробки. За попередніми даними, вартість вилучених підакцизних товарів складає понад 1,6 млн грн.
 
    
 
Наразі вирішується питання щодо проведення судових експертиз.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Донецькій області ДСР НПУ з залученням Краматорського прикордонного загону Східного регіонального управління Держприкордонслужби.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1244