Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2023

Чергова атака окупантів на мирні міста Донеччини: один загиблий та одинадцятеро поранених – розпочато досудові розслідування (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 28 квітня 2023 року російська армія вкотре обстріляла мирні населені пункти на Донеччині. Від атак окупантів постраждали 9 мешканців м. Часів Яр, м. Торецька, м. Бахмуту та смт Очеретине. Їх з пораненнями різного ступеня тяжкості доставлено до лікарень для надання кваліфікованої медичної допомоги. Також у м. Торецьку загинув 93-річний чоловік.
 
         
 
Близько 5 години ранку 29 квітня держава-агресор обстріляла смт Малотаранівку з безпілотних літальних апаратів. Внаслідок цього зазнали поранень 52-річна жінка та її 16-річна донька. З опіками 2-3 ступенів їх доставлено до лікарні. 
 
        
 
Снарядами пошкоджено будинки, господарські споруди, торговельні павільйони, крамниці та автомобілі.
 
Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.
 
Досудові розслідування тривають.
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
•          Facebook: https://www.facebook.com/don.gp.gov.ua
•          Telegram: https://t.me/Donetsk_obl_prokuratura

кількість переглядів: 743