Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.12.2023

Війська рф надвечір атакували Селидове ракетою С-300 – за фактом загибелі одного та поранення 6 осіб розпочато розслідування

Ворог продовжує знищувати населення Донеччини та руйнувати будинки містян. Вчора, 30 грудня 2023 року, під приціл ворожої армії вдруге за добу потрапило м. Селидове. О 21:00 окупанти, ймовірно, використали проти цивільних громадян ракету С-300.

Від влучання засобу ураження по одній з вулиць загинув 63-річний чоловік, який перебував неподалік від епіцентру вибуху. Крім того, зазнали поранень різного ступеня тяжкості 6 мешканців багатоквартирного житлового будинку.
 
      
 
Постраждалим віком від 43 до 83 років надано екстрену медичну допомогу. У них діагностовано множинні осколкові поранення, мінно-вибухові травми й садна.
 
Також пошкоджено 6 багатоповерхівок.
 
Наразі за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).
 
Прокурори вживають всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення нашого регіону.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 472