Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2024

Ворог обстріляв Покровський район – двоє загиблих та троє поранених людей

21 січня 2024 року війська рф вдарили, ймовірно, з РСЗВ «Град» і ствольної артилерії по населених пунктах Покровського району. В епіцентрах вибухів опинилась житлова забудова.

У м. Кураховому та м. Красногорівці під завалами зруйнованих домоволодінь виявили тіла двох місцевих мешканців - загиблим було 31 та 61 роки.
 
      
 
Крім того, двоє жителів дістали осколкові поранення у своїх оселях - це 70 річний пенсіонер та юнак 19 років, який разом із батьками приїхав перевірити стан будинку, в якому вони раніше проживали. Обох доставлено до лікарняних закладів для надання кваліфікованої допомоги.
 
Ще однією постраждалою від російської збройної агресії виявилась 31-річна мешканка м. Гірника. Жінка саме перебувала за кермом автомобіля на автошляху до с. Зоряного, куди їхала провідати родичів. Поруч розірвався снаряд, і від вибухової хвилі вона отримала контузію.
 
 
Також пошкоджено приватні житлові будинки, гаражі й господарські споруди.
 
Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 389