Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2024

Ворог поранив у Покровську п’ятьох цивільних, у тому числі 14-річного хлопця – прокурори фіксують наслідки обстрілу (ФОТО, ВІДЕО)

5 квітня 2024 року, близько 03:00, війська рф обстріляли м. Покровськ.

Засоби ураження поцілили по приватному сектору. В результаті їх влучання по житлових будинках отримали тілесні ушкодження четверо членів родини, які під час обстрілу знаходились в одному з помешкань – 70-річний дідусь із 65-річною бабусею, а також їхня донька 46 років із 14-річним сином. Також від вибухів постраждав ще один містянин 20 років.
 
      
 
З мінно-вибуховими травмами, саднами й контузіями постраждалих доставлено до лікарні, де їм надається кваліфікована медична допомога.    
 
      
 
Крім того, в районі обстрілу пошкоджено декілька приватних домогосподарств. Тип зброї, яку ворог застосував для атаки на місто, встановлюється.
 
Прокурори на місці вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
 
 
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 
 
 

кількість переглядів: 192