Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2024

Від ворожих атак на Покровський та Волноваський райони загинуло троє людей, ще четверо зазнали поранень

13 квітня 2024 року окупаційна армія рф нанесла авіаудари по с. Нетайлове та с. Новоселидівці Покровського району. Снаряди поцілили по житловій забудові.

В результаті обстрілу в одному з приватних будинків отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям, 60-річні чоловік із дружиною. Крім того, від тяжких поранень загинула жінка 66 років.
 
 
Під обстрілом опинилось і смт Очеретине, де зруйновано цілий під’їзд багатоквартирного будинку. Рятувальникам вдалось деблокувати 43-річну мешканку – лікарі діагностували у неї забій передпліччя. Також на подвір’ї приватного будинку зазнала травм 90-річна жителька – її доставлено до медичного закладу. Остаточна кількість постраждалих встановлюється.
 
Ворог здійснив, ймовірно, артилерійські атаки й на м. Красногорівку та с. Богоявленка Волноваського району. Внаслідок влучання засобів ураження по населених пунктах дістали мінно-вибухову, черепно-мозкову травми та осколкові поранення 73-річна пенсіонерка, яка знаходилась в автомобілі, та 57-річний чоловік, котрий рухався вулицею на мотоциклі.
 
В населених пунктах пошкоджені житлові будинки й господарські споруди.
 
Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури 
 

кількість переглядів: 60