Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2013

У Дружківці посадових осіб викрито у незаконному використанні путівок для оздоровлення дітей

  

Прокуратура м. Дружківки провела перевірку дотримання законодавства про оздоровлення та відпочинок дітей відділом охорони здоров'я Дружківської міської ради, Центром первинної медико-санітарної допомоги і Центральною міською лікарнею.
В ході перевірки виявлено ряд порушень, зокрема - при проведенні обліку, розподілі і використанні путівок на санаторно-курортне лікування дітей.
Так, з 41 путівки, виданої у 1 півріччі 2013 року Управлінням охорони здоров'я Донецької області для оздоровлення дітей в Обласному дитячому кістково-туберкульозному санаторії м. Маріуполя була використана лише 21. Крім того, з 7 путівок дошкільного санаторію для дітей із захворюваннями органів дихання не туберкульозної етіології м. Маріуполя використані лише 3, а з 6 путівок Обласного дитячого гастроентерологічного санаторію – 4.
«Дані про використання путівок, що залишилися, у посадових осіб були відсутні. Також не були надані відомості про використання 76 з 138 путівок, що розподілялися в 2012 році. Встановлені порушення і в процесі відбору дітей, що перебувають на диспансерному обліку, для оздоровлення в профільних санаторно-курортних установах.
За результатами перевірки прокуратурою внесено подання про усунення виявлених порушень. Посадову особу відділу охорони здоров'я Дружківської міської ради, відповідальну за облік і розподіл санаторно-курортних путівок дітям, притягнено до дисциплінарної відповідальності», - повідомив прокурор м. Дружківки Дмитро САЗОНЕНКО.
                                                                                                           Прес-служба прокуратури м. Краматорська

кількість переглядів: 1546