Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2013

У прокуратурі Донецька відбулася оперативна нарада з проблемних питань наглядової діяльності

   

Під керівництвом прокурора м.Донецька відбулась оперативна нарада за темою: «Про проблемні питання наглядової діяльності органів прокуратури м. Донецька».
У нараді взяли участь заступники прокурора міста та прокурори районних прокуратур Донецька.
«Ми маємо активізувати боротьбу з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, та розслідування кримінальних проваджень цієї категорії. Поряд з цим, ми маємо посилити нагляд за додержанням законів при розшуку осіб, які ухиляються від органів досудового розслідування, суду та безвісно зниклих громадян. Нашою метою у кримінальному провадженні і надалі мають бути підвищення рівня відшкодування збитків, завданих кримінальними правопорушеннями, подальше впровадження інституту угод, як одного із шляхів зменшення навантаження на процесуальних керівників, слідчих та суддів. Свою наглядову діяльність ми повинні зосередити на першочергових завданнях: додержання законів у бюджетній сфері, прав громадян на оплату праці, протидії легалізації та інше. Якість позовної роботи, забезпечення належного реального виконання судових рішень та їх постійний моніторинг – ось головні завдання нашої представницької діяльності», - зазначив прокурор м.Донецька Ігор САГУНОВ.
За результатами наради розроблений план заходів, спрямованих на підвищення ефективності наглядової діяльності органів прокуратури м.Донецька.
                                                                                   Прес-служба прокуратури м.Донецька

кількість переглядів: 1611