Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2014

Прокуратурою організовано перевірку фактів, наведених в ЗМІ

  

Краматорською міжрайонною прокуратурою з нагляду за дотриманням законів у природоохоронній сфері проводиться перевірка щодо фактів вирубки зелених насаджень на території міста Костянтинівки, про які було повідомлено у засобах масової інформації.
У зв’язку з цим прокуратурою надано вимоги до Управління житлового та комунального господарства виконкому Костянтинівської міської ради про надання для перевірки документів на проведення рубки дерев. Задля встановлення суми збитків, які у разі порушення закону було завдано державі. До перевірки також залучено спеціалістів Державної екологічної інспекції у Донецькій області.
Встановлено, що в трьох місцях (поблизу торгівельного центру «Меркурій», у парку культури і відпочинку «Ювілейний» та селищі Верхня Сантуринівка) знищено більше сотні дерев.
Прокуратурою надається оцінка вирубування зелених насаджень, а також встановлюється, на які потреби мала використовуватися отримана деревина.
За результатами перевірки буде дана правова оцінка діям посадових осіб КП «Зеленстрой» та виконавчого комітету Костянтинівської міської ради.
 
                                                                                                Прес-служба прокуратури м.Краматорська

кількість переглядів: 1080