Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2016

За втручання прокуратури в Олександрівському районі державі повернуто понад 40 тис грн

м

Олександрівським районним судом Донецької області повністю підтримано позицію державного обвинувачення, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, та визнав винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України керівника комунальної установи.
 
В ході судових слухань встановлено, що у липні 2014 року директор Олександрівського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Олександрівської районної ради внесла завідомо неправдиві дані до акту приймання-здачі проектно-вишукувальних робіт по договору щодо прибудови дитячого садка до будівлі загальноосвітньої школи у с. Іверське, достовірно знаючи, що вказані роботи виконані не в повному обсязі.
 
В результаті порушення законодавства з місцевого бюджету на користь Науково-дослідного проектного територіального інституту «Донбасцивільпроект» імені М.О.Травкіна» було незаконно перераховано понад 40 тис грн.
 
Вироком суду жінку притягнуто до адміністративної відповідальності. 
 
Цивільний позов, поданий прокуратурою в інтересах держави в особі комунальної установи - про відшкодування матеріальної шкоди на вказану суму, задоволено у повному обсязі.
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 899