Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2016

У Мар’їнці директор комунального підприємства купив несправні сміттєвози, розтративши 100 тис грн

м

Під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури завершено розслідування кримінального провадження стосовно директора одного з комунальних підприємств.
 
Встановлено, що директор Мар’їнського комунального підприємства, діючи умисно, зловживаючи службовим становищем та всупереч інтересів комунального підприємства, вчинив службове підроблення.
 
Посадовець підписав договори купівлі-продажу та акти приймання-передачі вантажних сміттєвозів марки «ГАЗ-5314» та «ЗІЛ-431412», у яких зазначено, що транспортні засоби знаходяться в технічно справному стані та ремонту не потребують. Але, як виявилося, вказана інформація не відповідає дійсності.
В результаті злочинних дій посадової особи на баланс Мар'їнського комунального підприємства прийняли несправні сміттєвози, які потребують капітального ремонту. Сума розтрачених державних коштів склала майже 100 тис грн.
 
Наразі обвинувальний акт за ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України прокуратурою  скеровано до суду для розгляду по суті.
 
 
                        Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 841