Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2018

Інформація про діяльність Красноармійської місцевої прокуратури за 6 місяців 2018 року

  

За 6 місяців 2018 року прокурорами Красноармійської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у 3089 провадженнях поточного року. З урахуванням кримінальних проваджень минулих років закінчено 3328 кримінальних провадження, з них закрито 2616, надіслано на розгляд суду 712 кримінальних проваджень, з яких 680 – з обвинувальним актом, у т.ч. 42 – з угодами про примирення та визнання винуватості. 
 За участі прокурорів місцевої прокуратури Красноармійським міськрайонним, Димитровським, Селидівським міськими та Великоновосілківським районним судами розглянуто 396 кримінальних проваджень з постановленням обвинувальних вироків, з яких на підставі угод – 42. Прокурорами місцевої прокуратури упродовж 2018 року внесено апеляційні скарги на незаконні судові рішення першої інстанції стосовно 57 осіб. 
 
Здійснюючи нагляд за додержанням законів працівниками поліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, прокурорами протягом поточного року вивчено  295  оперативно-розшукових справ, скасовано 7 незаконних постанов, надано  146  письмових вказівок, внесено 2 документи реагування, за результатами розгляду яких 2 працівників поліції притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
 
Представництво інтересів держави в суді.
 
Пред’явлено позовів майже на 8 млн. грн. Судами задоволено 14 позовів на 2 млн. грн. Реально виконано на 6 млн.грн. Площа повернутих державі земель та земель, незаконне надання яких попереджене, становить 123 га.
 
У поточному періоді забезпечено належний нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів. Внесено 27 документів реагування про усунення порушень при виконанні кримінальних покарань, 4 акти реагування про усунення порушень при застосуванні заходів впливу за адміністративні правопорушення.
За результатами розгляду документів реагування до дисциплінарної відповідальності притягнуто 8 службових осіб .
 
У сфері запобігання корупції прокуратурою до галузевого відділу спрямовано 34 матеріали, за результатами розгляду яких, працівниками УЗЕ складено 77 протоколів. Внесено 13 подань в порядку ч.3 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції». 
 
За 6 місяців 2018 року вирішено 279 звернень громадян, з яких задоволено 1 звернення. Найбільшу кількість з числа вирішених становлять звернення з питань досудового розслідування - 152 або 54,4 %.
 
На особистому прийомі прийнято 143 громадян, з яких
17 -  керівником прокуратури, тобто 11.8 %.
Надійшло 4 запити на публічну інформацію.
 
Красноармійська місцева прокуратура

кількість переглядів: 712