Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2020

За пропозицію хабаря поліцейським ще один горе-водій опиниться на лаві підсудних

    

 Маріупольською місцевою прокуратурою № 2 спрямовано до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 369 (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за невчинення будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) КК України.  
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2019 року патрульні поліцейські зупинили у Кальміуському районі м. Маріуполя автомобіль марки «ВАЗ-21104», водій якого, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху, а саме не показав сигнал повороту перед перестроюванням на іншу смугу.
 
За не притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 та ч. 2 ст. 122 КУпАП, правопорушник запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 700 грн. Останні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
 
На даний час досудове розслідування завершено.
 
Чоловікові загрожує покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
                          
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 712