Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Донецька обласна прокуратура

 

                                              Приймання запитів та надання інформації

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

ШАНОВНІ ЗАЯВНИКИ ТА ЗАПИТУВАЧІ ІНФОРМАЦІЇ!

   Враховуючи ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, відповідно до Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», уведеного в дію Указом Президента України від 13.03.2020 № 87, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 13.10.2020  № 956), ст. 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», ст. 7 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», наказів виконувача обов’язків Генерального прокурора від 12.03.2020 № 141 та від 13.03.2020 № 147, ТИМЧАСОВО ОБМЕЖЕНО ДОПУСК ДО АДМІНІСТРАТИВНИХ БУДІВЕЛЬ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ ТА ВСТАНОВЛЕНО ОСОБЛИВИЙ ПОРЯДОК ЇХ РОБОТИ.

   У зв’язку з цим на час дії карантину на всій території України ПРОВЕДЕННЯ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ЗАЯВНИКІВ, ЗАПИТУВАЧІВ ІНФОРМАЦІЇ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ ПРИЗУПИНЯЄТЬСЯ.

Водночас, звернутися до Донецької обласної прокуратури із запитами на публічну інформацію Ви можете:

– поштою на адресу Донецької обласної прокуратури: вул. Університетська, 6, місто Маріуполь, Донецька область, 87500;

– через скриньку за адресою: вул. Університетська, 6, місто Маріуполь, Донецька область, 87500 (хол адміністративної будівлі);

– на електронну пошту: [email protected];

– зателефонувавши за номером телефону (098)-447-01-50.

Враховуючи ситуацію, яка вимагає дотримання правил карантину, просимо обрати сприятливий час для направлення звернень та запитів на адресу органів прокуратури, а також з розумінням віднестись до можливих випадків більш тривалого строку їх розгляду ніж той, що передбачений чинним законодавством.

ДЯКУЄМО ЗА ПОРОЗУМІННЯ!

БАЖАЄМО ЗДОРОВ’Я ВАМ ТА ВАШИМ РОДИНАМ!

 

Відповідно до вимог статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації»  запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою). Запит може бути індивідуальним або колективним.

Письмовий запит подається в довільній формі.

Запит на інформацію має містити (стаття 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації»):

1) ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;

2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;

3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Надання публічної інформації Донецькою обласною прокуратурою здійснюється у відповідь на запит на отримання публічної інформації.

З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію розроблено відповідні форми запитів, які можна отримати у Донецькій обласній прокуратурі та на даному веб-сайті.

 Форма для подання запиту на отримання публічної інформації

Види інформації, якою володіє Донецька обласна прокуратура

За змістом: інформація про фізичну особу; інформація довідкового характеру; правова інформація; статистична інформація; інші види інформації.

Наказ Генерального прокурора № 578 від 09.12.2020 "Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію та можуть міститися в документах органів прокуратури України"

Перелік відомостей, що становлять службову інформацію та можуть міститися в документах органів прокуратури України.

 

 

кількість переглядів: 80482