Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2019

Прокуратура домоглась скасування результатів тендеру на будівництво водогону у Покровському районі вартістю 67,7 млн грн

Органами прокуратури Донеччини систематично приділяється увага питанню додержання вимог законодавства у бюджетній  сфері.
 
Господарським судом Донецької області задоволено позов прокуратури Донецької області про визнання недійсним рішення тендерного комітету, а також укладеного між Покровською районною державною адміністрацією та товариством з обмеженою відповідальністю «Донецькій інститут води» договору підряду на суму 67, 7 млн грн на виконання робіт  з будівництва водогону у Покровському районі.
 
Під час вивчення матеріалів торгів прокуратурою встановлено, що у жовтні 2018 року тендерним комітетом замовника, у порушення вимог ст. 30 Закону України «Про публічні закупівлі», переможцем визнано ТОВ, яке не відповідає вимогам тендерної документації замовника в частині підтвердження досвіду виконання аналогічних договорів, а отже укладення з ним договору призведе до нераціонального та неефективного використання бюджетних коштів.
 
Наразі судом позов задоволено у повному обсязі, інтереси держави поновлено.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2258