Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2021

На Донеччині внаслідок трьох ворожих атак бойовиків, лише за 4 доби пошкоджено понад 16 житлових будинків (ФОТО, ВІДЕО)

За процесуального керівництва Покровської та Костянтинівської окружних прокуратур Донецької області розпочато досудове розслідування відразу у декількох кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 16 листопада 2021 року, близько 08:30, представники незаконних збройних формувань РФ здійснили мінометний обстріл міста Мар’їнки Покровського району, у ході якого було пошкоджено дах будинку.
 
    
 
Крім того, в ніч з 16 на 17 листопада 2021 року, близько 02:30, бойовики злочинної окупаційної адміністрації РФ здійснили мінометний обстріл с. Невельське Ясинуватського району. Під час вказаної атаки пошкоджено 7 приватних домоволодінь та 5 військових автомобілів.
 
    
 
Нагадаємо, в ніч з 13 на 14 листопада 2021 року, в період часу з 01:00 по 02:00, представники НЗФ РФ обстріляли с. Невельське Ясинуватського району. В результаті чого, пошкоджено 8 будинків та згорів один автомобіль, який знаходився на одному з подвір’їв. Постраждалих серед цивільного населення не було.
 
    
 
Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, встановлюються обставини вказаних подій та особи, причетні до вчинення злочину.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими відділами поліції Покровського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
                                                                         
Відео за посиланням: https://youtu.be/JB-6PJcsdes
 
 
Відділ інформаційної політики
  Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1392