Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2021

6 років за ґратами – засуджено винуватця ДТП, у якій загинула 4-річна дівчинка (ФОТО)

За публічного обвинувачення, яке підтримували прокурори Донецької обласної прокуратури 33-річного мешканця смт. Володимирівка визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть дитини (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

    
 
Нагадаємо, 31 жовтня 2021 року, о 12:45, водій мотоцикла «Днепр-11», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння разом зі своєю співмешканкою, без водійського посвідчення рухався по проїжджій частині в напрямку кар’єра, розташованого на території с. Володимирівка Волноваського району. Разом із ним у  бічному причепі мотоциклу знаходились жінка й три її доньки.
 
Не впоравшись із керуванням, чоловік виїхав за межі дороги. Внаслідок ДТП матір та двоє дітей віком 8 та 10 років отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставлені до лікарні, а 4-річна дівчинка загинула на місці.
 
Вироком суду чоловіку призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.  Рішення суду ще не набуло законної сили.
 
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1372