Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2013

У прокуратурі Краматорська відбулась нарада з питань боротьби із злочинністю

  

Під керівництвом прокурора м. Краматорська відбулась міжвідомча нарада за темою: «Стан боротьби із злочинністю на території Краматорська за підсумками I півріччя».

У нараді взяли участь заступник прокурора Донецької області Валерій Коршиков, голова міської ради Краматорська і керівники правоохоронних органів міста.

«Погодженні дії правоохоронних органів поступово підвищують результативність загальної роботи. В порівнянні з минулим роком, знижена кількість скоєних в місті крадіжок, грабежів і фактів хуліганства. Розкриті практично всі тяжкі і особливо тяжкі злочини. Менше злочинів стали здійснювати раніше судимі та безробітні громадяни. Також збільшився відсоток кримінальних проваджень, по яких закінчено розслідування, та вони із обинувальними актами спрямовані до суду для розгляду по суті», - відзначив прокурор м. Краматорська Сергій ОВЧАРЕНКО.

За результатами наради розроблений план заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи правоохоронних органів в протидії злочинності. Зокрема, за такими напрямами, як боротьба із збутом наркотиків, легалізація грошових коштів, отриманих злочинним шляхом, економічна злочинність і корупція.
Прес-служба прокуратури м. Краматорська

кількість переглядів: 75028