Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2017

Керівник Маріупольської місцевої прокуратури №2 провів особистий прийом громадян у Приазовській виправній колонії (ФОТО)

м

Керівник Маріупольської місцевої прокуратури №2 спільно із заступником та підлеглими працівниками провів особистий прийом засуджених, які відбувають покарання в державній установі «Приазовська виправна колонія Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області №107».
 
На особистий прийом до керівника місцевої прокуратури звернулась засуджена жінка з питань застосування до неї Закону України «Про амністію у 2016 році».
 
Окрім цього, під час візиту до колонії представники прокуратури перевірили додержання вимог законодавства щодо забезпечення прав засуджених на листування та звернення, стан обліку інформації про злочини та події, законність накладення дисциплінарних стягнень та поміщення засуджених до дисциплінарних ізоляторів.
 
Порушень вимог кримінально-виконавчого та іншого законодавства України в державній установі під час перевірки виявлено не було. Скарг від засуджених не надходило.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2142